Pyszna, oczywiście :-)
Potrzebujemy:
makrela w sosie pomidorowym - 1 puszka
cebula - 1 średniej wielkości
majonez - 1 łyżka
sól, pieprz do smaku
I do dzieła:
Makrelę wyciągamy z puszki i wkładamy do niewielkiej miseczki. Dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę oraz jedną łyżkę majonezu. Wszystko ugniatamy widelcem i doprawiamy do smaku.
Najlepiej smakuje na świeżej bagietce w towarzystwie ogórka małosolnego.
Smacznego!
I do dzieła:
Makrelę wyciągamy z puszki i wkładamy do niewielkiej miseczki. Dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę oraz jedną łyżkę majonezu. Wszystko ugniatamy widelcem i doprawiamy do smaku.
Najlepiej smakuje na świeżej bagietce w towarzystwie ogórka małosolnego.
Smacznego!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz